engii - komentarze

Hejka!!!
Pisze ta notke z mysla o moich wspaniałych znajomych:)
Własnie przed chwileczka wrocilam z dworku a dokładnie z gorkowa gdzie byłam z moimi znajomymi:)(Szala"manka", Jerzykiem"aldonka", Kalacia"Kinia", Kłyszowa, Żuczkiem, Wojtusiem , Grzeniem, Timonkiem, Sebciem L, Sebciem Sz, Tomciem:)) na saneczkach i było superowo:) Zupełnie jak dzieci - wspaniała sprawa:) Zawsze lubiłam snieg, ale nie az tak bardzo, a dzisiaj to inna sprwa hehe miło było tak pomarznac ze wszsytkimi, poprzewracac sie i rzucac sniezkami - naprawde cudownie!!! Jak to szybko mozna zapomniec jak jest byc dzieckiem chociaz mam dopiero 16 lat chce juz taka pozostac na zawsze:) Dzieki takiemu wupadowi zapomniałam o wszystkich zmartwieniach i dobrze sie bawiłam, chociaz nie powiem, ze wszytsko jest oki, bo pupa mnie boli hehe, ale to dobrze, bo chociaz wiem, ze gdzies byłam:)
Mowie Wam sprobujcie zabawic sie tak jak ja!!! Teraz czekam tylko na nastepne proposycje wypadow hehe, czy ktos jest chetny??? BuzIAkI DlA WsZyStKiCh MoIcH KoFfAnIuTkIcH ZnAjOmYcH BeZ WyJaTkOw:****
muuuuuuuuuuuuua BYŁo zajebiscie

!!!Badzmy dziecmi dopoki mozemy i bawmy sie!!!!

Imię:

Wyświetlaj emotikony w komentarzu

Lista emotikonów

Tak napisali inni:
02.02.2005 :: 09:01 :: ats138.neoplus.adsl.tpnet.pl

SaSiaDeCzk@:D

Hejj sasiadka!!
co tam...
MMm Fajnie MusiAlO Byc...
Jak bedziecie szly znoFF tam Kiedys
to sie tam zglosic do nas proszem...
papucie:*

31.01.2005 :: 14:05 :: 80.51.231.46

MoNiCzKa K.

Siemkaaaaaaaa! Było wspaniale(czyt. zajebiście)!! Dziekuje Wam(górkowiczom) za stworzenie takiej superkowej atmosfery... Nie spodziewałam sie że śnieg może sprawiac taka radość! Ciesze sie tym piątkowym wypadem jak murzyn blaszką! Oby więcej takich wypadów i takich znajomych jak Wy!! Hihihi :* Bużka dla koffaniutkich ludków z Górkowa!! Dzieki za wszystko!!
29.01.2005 :: 12:53 :: w3cache-4.master.pl

Kiniusia(Kalatk

ejjj noo lasenjcee wy moje kochaneee ja dzisiaj tez chce iscc!!! aa i tak wogole to trzymam kciuki az do piatekuu za nas wszystki (wiadomo o co chodzi) hihi aa tak woolee too dzisiaj jazda na sanki!!!! koniecznie !! musimy siee rozładowac hehe buziakiii dla wasss misiaki pysiakiii
29.01.2005 :: 12:51 :: w3cache-4.master.pl

29.01.2005 :: 09:01 :: aul37.neoplus.adsl.tpnet.pl

Dominisia

Nie nO Ja TySz TaK ChCe... :P Ja to Chyba ChoRa Będe PrZeZ DoWNa MoKregO i DoWna MoDo... :P No bO BeZcZeLni wrr..:P HeHe...
Ostrzeżenie for mOdO aNd mOkry ;] YoU ae Dead W niedziele jak sie nie bOicie :P HyHy

AnIa świetnie ;) Też ChCe :) AaA... NOrMalnie Mi Sie HuMOr PoPrawIł ... :))
PoZdRoFiOnKa..:*
28.01.2005 :: 21:42 :: 80.51.231.46

szala (MoNiKa)

hejcia było naprawde zajebiście na maxa!!juz dawno nie bawiłam sie tak i chciałam wszystkim którzy tam byli powiedziec WIELKIE DZIĘKI za ten wspaniały dzień na sniegu!!!jestem tego zdania ze powinniśmy wszyscy znowu sie zebrać i gdzies odleciec tak jak dziś !!!było masakrycznie w niektórych momentach ale i zarazem zajebiście bo przecież my koffaniutkie laseczki jestesmy masochistkami:Phehe MY WIEMY O CO KAMANA!!!:)w zyciu nie mozna sie niczego bac i trzeba zawsze ryzykowac i właśnie tak zrobiłyśmy aniu !!dałyśmy czadu!!!obawiałam sie że sanki niewytrzymaja ale jednak nie ważymy na tyle duzo żeby deski pod nami strzelały heheMASZ RACJE PUKI JESTESMY DZIEĆMI TO ZACHOWUJMY SIE I BAWMY JAK NIEWINNE DZIECIAKI:P pozdrowionka dla koffaniutkiej 6 laseczek razem ze mna :P jeszcze sie wybierzemy i to nie raz!!a o pupcie sie nie maraj bo mnie tyłeczek też strasznie boli!!musimy znaleźć jakigoś masażyste:P 3maj sie kochaniutka buziaczki dla wszystkich odjebanych ludisk!!!!!!!!
28.01.2005 :: 21:29 :: 80.51.231.46

28.01.2005 :: 20:01 :: w3cache-4.master.pl

Kiniusia(kalatk

yoooo było zajebisciee !!!!!!! buziakiii aa powtore to byz z checia jutro zrobiła !! mowie powaznie!!!! mowie wam superr byłoo dawno sie tak superkowoo i wyjebiscie nie bawiałm podro dla wszystkich

Talk.pl :: Wróć