engii - komentarze |
Dzisiejszy dzien mozna zaliczyc do udanych:) Dosta³am 5 ze spr. z bioli chociaz prawde mowiac liczy³am na 3, jestem bardziej inteligentna niz mysla³am A co najlepsze ktos powiedzia³ mi poraz drugi, tzn napisa³, ze MnIe kOcHa:), wpaniale tylko szkoda, ze napisa³, a nie powiedzia³, ale i tego moze kiedys sie doczekam:) SWIAT JEDNAK JEST WSPANIA£, NIE ZAWSZE, ALE GDYBY BY£O TAK CODZIEN TO NIE DOCENIALBYSMY TEGO, A TAK NP DZISIAJ MOGE SIE CIESZYC DNIAEM:) JUTRO MOZE ZNOW ZAP£ACZE ALE ZA KILKA DNI ZNOW BEDE SZCZESLIWA pO kAzDeJ nOcY jEsT dZiEn, pO KaZdEj BuRzY wStAjE SlOnCe!!! |
|
Tak napisali inni: |
11.12.2004 :: 15:13 :: net1.penkom.pl FruGo !! a po kazdym dniu jest noc i tak w kolko az spadnie kometa i niebedzie nic ani dnia ani nocy ani pop³udnia nic :):) |
11.12.2004 :: 15:11 :: net1.penkom.pl hey Aniu sliczna noteczka a tak na marginesie to w zesz³ym roku my bylismy najgorsi na ewkauacji szycy poszli z plecakami nawet potrykowska sie zapomnia³± i tez torbe wzie³a wiec nic nie przebije starej dobrej 3e papa :) : |
10.12.2004 :: 23:31 :: cfp139.neoplus.adsl.tpnet.pl Hyh ja te¿ mia³am dzi¶ spoczko dzionek ![]() ![]() |
10.12.2004 :: 21:24 :: pw109.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl Hejcik. No fajny mia³a¶ dzionek. Mój te¿ by³ nie z³y ![]() ![]() |
Talk.pl :: Wróæ |